Uncategorized

“Siapa sebenarnya Nur Sajat ni kalau korang nak tahu…?” – Perang dengan Sajat, satu persatu Safiey Ilyas dedahkan

Siapa sebenarnya Nur Sajat ni kalau korang nak tahu | Nampak gayanya, perang mulut di antara dua orang usahawan LGBT, Safiey Illias dengan Nur Sajat tidak dapat disembunyikan lagi apabila Safiey telah secara terang-terangan menyerangan rival-nya itu dengan memuatnaik sebuah kenyataan di Instagram beliau baru-baru ini.

Perkara itu telah menjadi semakin parah setelah Sajat membalas kembali serangan yang ditujukan kepadanya itu dengan memuat naik kenyataan balas di Instagram beliau.

Kenapa kau suka banding kan aku dengan kau yer!!!kata kaki ko kecik lah,kata bahu ko kecik lah,kata ko lah paling kecik dalam dunia ini lah!!! Tak payah nak compare2 kan orang yer….ko tengok muka ko dulu!!! Tengok muka ko depan2 pun,Takdelah flawless mana pun!!CHINGGG JER LEBIH!!!!Tak payah nak confidence SANGAT KATA DIRI TU CANTIK SANGAT2!!!Diam diam aku ada batas…hidup ini jadi diri sendiri!! Bukan jadi diri tu macam SESUMPAH!!!! Tahu lah ko tu raja segala dadah!!! Tetapi Jangan lah ilusi dengan diri sendiri…So hadam puas puas ayat aku yer❤️❤️❤️❤️ Aku tak usik kau,ko jangan nak usik2 aku.. takut nanti makan diri… harap maklum!!!! ……….. Yang penting….cantik tak gambar kita uols!!!! I suka sangat🌹🌹🌹🌹🌹

A post shared by NUR SAJAT 02 (@nursajat02) on


Mungkin berasa geram dengan tindakan balas Sajat itu, Safiey kemudiannya telah membuat naik sebuah ‘pendedahan’ di Instagram beliau yang memberitahu orang ramai siapa sebenarnya Sajat.

Tak kesah nak cakap apa , janji saya tak kacau hidup org . Saya tak ada nak lari2 sanggup parking belakang Galaxy ampang lepas nampak saya padahal nak turun drpd vellfire ! OPPSSSSSS . Saya bisnes atas kaki sendiri . Saya beli rumah atas nama sendiri bukan propa kata tu rumah sendiri hakikat menyewa . OPSSS . Saya tak ada gunakan org lg kaya bantu loan saya . OPSSS . Saya tak cucuk punggung besar2 lepastu claim pakai pengetat bagi ramping yg kos RM3 dkt China . 

Saya banyak beli kereta cash dan saya guna duit sendiri !! Saya keluar modal sendiri tak JV dengan sesiapa .

Yg penting cukup2lah main bomoh . RAJA BOMOH!! stop sakitkan sya guna bomoh Indon awk tu . OPSS .

Terima kasih atas fitnah . Pergi je Club dkt Trec. Tgok je sapa ada dgn muka kemek . Sapa RAJA DADAH . OPSSSS !!! . . . Cantik tak saya ??? . . . 💇🏻‍♀️ Hairdo and style : @barrinamat 📸 Photographer : @blackpepperproduction 💄 Makeup : my own 👁 Lens : @arranaclub . . @Auroraofficial_Hq #lagisyantik #dsiempire #sofeaestetik #aurorasxpremium

A post shared by D S I (@safieyillias94) on


Pekeje awk dlu pekeje saya skrg so rasanya ?????????? Tp x apa tanya sendiri ex staff awk ada saya mengata awk ?? Saya akan cakap “BIARLAH DIA….”. Tulah lain kali jgn kerat kote murah2 RM6k dkt kuladech Hatyai lepastu tak lepas nak fuck masuk sebab tak cukup dalam . PUKI SUMBUUUU !!! Dh tingtong semua org dia nak tingtong .

Habislah kita pasni guna bomoh Thailand pulak ke ?

Saya tulis ni sebab mak2 ayam semua cakap jangan bagi dia pijak awk ! Hakikat ramai ke pondan suka awk ?? Melainkn himpit awk nk duit je ???

Pekeje awk pun silih beganti . Awk tak ketuk muka dkt Korea ke ?? Awk canang kos RM120k . Padahal cuma buat FAT GRAFTING TRANSFER kos rm10k satu muka dkt ID Clinic Gangnam Gu . Hahahha . Sembang tak nak kalah . Semua pondan awk rendahkan . Awk lah pondan now2 paling kaya . saya pergi Korea 5 tahun dulu sebelum awk show girl lg dkt Macau . Mana tak cemburu saya dh naik Hummer masa tu ? Kan ??

Sharing is caring . . . @Auroraofficial_Hq #lagisyantik #dsiempire #sofeaestetik #aurorasxpremium

A post shared by D S I (@safieyillias94) on


BESAING SECARA SEHAT NO BOMOH BOMOH YE ! .

Pada hari ni 5 july kita anugerah awak adalah wanita yg CHING CHING WOWWWWWW.. QUEEN.!

Stop propa . Stop CINGGGGGGG !!! .

The post “Siapa sebenarnya Nur Sajat ni kalau korang nak tahu…?” – Perang dengan Sajat, satu persatu Safiey Ilyas dedahkan appeared first on Detik Berita.

via https://ift.tt/2tXsZKz

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sila support kami

Popular Tag

Copyright © 2015 The Punde Theme. Powered by D'AhYoY

To Top